Coaching

Je voelt en weet dat je lijf aandacht nodig heeft en baalt (net als ik) dat even ontspannen en ontladen op de massagetafel niet kan.

 

Dit is voor jou!

1 op 1 coachingsgesprek (online of live op afstand)

 

Sessieduur: 60-75 minuten

Kosten: 65,- euro
 

image0 (1).jpeg
1-op-1 gesprek (online of live op afstand)

Ik geloof dat alle wijsheid die je nodig hebt al in jou besloten ligt en dat je hier bij komt door je aandacht naar binnen te richten. Ik coach je nieuwsgierig en liefdevol op je weg naar binnen, zodat je lijf je kan laten voelen en ervaren wat goed is voor jou. Jij krijgt hierdoor ruimte, inzicht en (zelf)vertrouwen om keuzes te maken en je leven zo in te richten dat jij er gelukkig mee bent.

In het gesprek ga je aan de hand van jouw hulpvraag of (probleem-)situatie op weg en neem je de signalen van je lijf als gids. Je onderzoekt wat er speelt, hoe dat voelt in je lijf, welke emoties gevoeld mogen worden en welke stappen je kunt zetten. Hierdoor kom je verder dan je gedachten waarin je rondjes blijft lopen en komt de wijsheid van je lijf beschikbaar als bron voor oplossingen. Dat biedt ruimte, inzicht en (zelf)vertrouwen.
 

Marieke van Kordelaar

Integraal masseur 

Molukkenstraat 52, Haarlem

06-28 68 35 04

hallo@praktijkraak.nl

KVK: 72869291

  • Facebook
  • RAAK instagram
  • RAAK linkedin

App, mail of bel me gerust voor meer info of het maken van een afspraak. 

RAAK | massages & bewustwording is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT)

Marieke is als supervisor en leertherapeut verbonden aan de opleiding tot integraal holistisch masseur van Positive Touch

© 2018 RAAK | massages & bewustwording