top of page
Jij?

Voel je welkom voor een introductiesessie. 

We bespreken kort je klacht en daarna nodig ik je uit om tijdens een dynamische massage contact te maken met je lijf en te luisteren naar wat het te vertellen heeft. Zo kan je zelf ervaren wat integrale massage voor jou kan betekenen. 

Kom zelf ervaren!

Sharon van der Heijden

Onlangs een sessie gedaan bij Marieke. Ik was erg onder de indruk wat voor informatie het lichaam je kan geven en hoe Marieke dat loskrijgt en naar de oppervlakte brengt om er liefdevol te mogen zijn. Via de massage braken blokkades los en kwam er informatie vrij, een hele andere manier dan alles met het hoofd te begrijpen en verklaren. Je lichaam weet het. Na de twee sessies die ik bij Marieke heb gedaan voel ik mijn vrouwelijke kracht loskomen en kan ik gaan staan voor wat ik hier te doen heb, een enorme kracht kwam vrij! Ik heb de massages als heel bijzonder en liefdevol ervaren. Marieke drukte op de juiste knoppen en wist mij liefdevol te begeleiden. Ik raad deze manier van helen iedereen aan, omdat de ingang via het lichaam vele malen dieper gaat en heelt dan de ingang van de mind.

Verpleegkundige & moeder 

Suzan

Na een heftige periode met veel verschillende gebeurtenissen heeft Marieke mij geholpen om alles te verwerken en weer klaar te zijn voor de toekomst. De combinatie van goede gesprekken en lichaamsgericht werken heeft met een paar sessies veel resultaat gebracht. Naast een prettige en confronterende coach is Marieke ook gewoon een heel fijn mens om kwetsbaar bij te zijn en durft ze zichzelf ook kwetsbaar op te stellen. Ik ben dankbaar voor onze ontmoeting!

 

na vijf sessies  

Janneke, 39

De sessies waren super leerzaam en interessant. Heel helend, en hebben een mooi proces op gang gebracht waar ik heel dankbaar voor ben. Het contact met Marieke was heel prettig, omdat we beiden heel open waren, voelde ik me ook echt vrij om alles te kunnen zeggen en benoemen. 
Ik zou deze therapievorm zeker aanraden, je kunt je lijf als spiegel alleen maar serieus nemen en van leren, zo leuk en interessant wat je jezelf kunt vertellen (met behulp van Marieke dus!)

 

Modeontwerper

Riska Veldhoven, 33

Marieke zet je hoofd ‘uit’ en laat je focussen op je lijf. 
Dat alleen al is bij mij een hele uitdaging.  
Ze liet me voelen, verkennen, ietwat tegenstribbelen, bewust worden, tot de kern doordringen en met aandacht verwerken. 
Het gaf me een bijzonder inzicht en absolute ontspanning.

Ontwerper & bomenklimmer

L. 

Ik kan je niet eens een klein beetje vertellen hoeveel werk wij samen hebben gedaan. Dankjewel, ik ben ontzettend blij en dankbaar dat jij bestaat. Je gaat voorlopig nog heel veel met me mee. Ik heb mezelf lief en daar heb jij bij geholpen. 

 

'Wandelend hoofd'

Rick, 36

Marieke gaat tijdens de massage echt met je op reis door je eigen lijf. Ze nam mij mee naar knopen in mijn lijf die onverwachte herinneringen en gevoelens opriepen. 

 

Business controller

Laura, 35

Marieke is really skilled at holistic massage and I would highly recommend her. Marieke really puts everything into what she does and her treatments feel warm, energising and deeply reassuring. She is also very calm and professional. She really helped me at a difficult time and I am glad that I found her.

 

Lawyer & mother of 2 boys

Jij?

Voel je welkom voor een introductiesessie. 

We bespreken kort je klacht en daarna nodig ik je uit om tijdens een dynamische massage contact te maken met je lijf en te luisteren naar wat het te vertellen heeft. Zo kan je zelf ervaren wat integrale massage voor jou kan betekenen. 

Kom zelf ervaren!

Annet Beekman, 58

Een massage bij Marieke is gewoon RAAK. Stevig, zacht, verbindend, invoelend, nuchter en met humor. Je gaat weg met een ontspannen lijf en met een hoop stof tot nadenken!

 

Healing therapeut

Annelies Kloes

Ik werd geRAAKt door Marieke. De manier waarop zij mij meenam in mijn lijf en liet zien wat mijn lijf mij te vertellen heeft. Heel persoonlijke, respectvolle, warme benadering. Het heeft mij inzichten gegeven en ik voel me ook zeker soepeler in mijn lijf!

 

Therapeut in opleiding 

Voel je welkom

Stuur me een mailtje naar hallo@praktijkraak.nl of bel/app naar 06-28683504 voor het maken van een afspraak. 

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten! 

 

Laat je raken

bottom of page