top of page
Massages die raken

Integrale holistische massage focust op de mens als geheel en heeft oog voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Het is een massagevorm die raakt. Geen wegdroomsessie om even te ontsnapppen aan de realiteit. Nee, integrale holistische massage is juist die realiteit helemaal toelaten. Erin duiken, stapje voor stapje je lijf in. Voelen wat het met je doet, voelen hoe je geneigd bent te reageren, de ware emotie opzoeken en verbinding leggen met in je lijf opgeslagen herinneringen. Om vervolgens vanuit die diepte in jezelf de wijsheid van je lichaam te laten spreken.

Wat je realiteit ook is, integrale holistische massage kan uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan:

* Ik zit continu in m'n hoofd, wat houdt mij tegen om te zakken in mijn lijf? 

* Het voelt alsof ik achter een schild leef en ik wil graag leren om weer wat meer open te gaan 

* Ik doe altijd alles alleen, dan voel ik me sterk, maar ook eenzaam, hoe kan ik dat anders doen? 

* Ik zit vast, mijn lijf zit vol emoties ik wil er van af, maar kan er zelf niet bij 

* Ik dans naar de pijpen van anderen en weet niet hoe ik dat kan veranderen

* Ik vind het moeilijk om mijn grenzen te voelen en/of te communiceren

Zelfzorg-massage

Thuiskomen bij jezelf

Deze massage is voor jou als je snakt naar diepe ontspanning, maar geen ruimte ervaart om een bewustwordingstraject te volgen of met jezelf aan de slag te gaan. Het is een massage waarin je niet aan het werk hoeft, maar even helemaal jezelf mag zijn en ervaren. Een moment om even helemaal toe te geven aan wat er is. Om je lijf te laten spreken terwijl je niets anders doet dan voelen en luisteren. 

Zelfzorg-massage van RAAK brengt je terug in contact met jezelf, met je lijf, met je spanning.

Ik nodig je uit om in je lijf te voelen hoe het nu is en wat jij nodig hebt. Door de realiteit helemaal te ervaren en te voelen wat dat met je doet, neem je de regie terug en kan je beter voor jezelf zorgen. 
 

sessieduur: 60 minuten

kosten: 75,-

Een zelfzorg-massage is ook heel geschikt om cadeau te geven, app of bel me om de mogelijkheden te bespreken. 

Massage-therapie

Bewustwording & transformatie

Een dynamische massage waarin je op onderzoek gaat in je lijf aan de hand van een door jou ingebrachte vraag of klacht. 

 

Ik werk volgens de methode van integrale massage. Laagje voor laagje duik je in de diepte, waardoor (oude) spanningen zich loslaten en inzichten ruimte krijgen. 

Ik nodig je van harte uit om in een introductiesessie te ervaren of RAAK bij je past en onderzoek graag samen met jou wat integrale massage voor je kan betekenen. Na afloop bespreken we je ervaring en plannen we eventuele vervolgsessies . 

sessieduur: 75-90 minuten

kosten: 95,-

Een strippenkaart (425,-) ondersteept het commitent aan je proces en biedt je de mogelijkheid 5 sessies tegen gereduceerd tarief af te nemen. 

Cadeaubon
IMG_5747.jpg

Geef een zelfzorg-massage cadeau! 

RAAK Zelfzorg-cadeaubon

Gun jij je liefde, zoon, moeder, partner of collega een moment voor zichzelf? Neem dan contact met mij op en ik zorg voor een mooi verpakte Zelfzorg-cadeaubon waarmee je voor de dag kunt komen.

Beschikbaar in elk gewenst bedrag. In Haarlem gratis rondgebracht.

Massage-therapie,
in de praktijk

We werken doelgericht op basis van een door jou ingebrachte vraag of situatie waarin je wil kijken naar jouw rol, houding of patroon. In het intakegesprek verhelderen we samen je vraag en maken we de link met je lichaam.

Op de tafel nemen we de tijd om comfortabel te worden in je lijf en met mijn handen. Met een combinatie van technieken nodig ik je uit om dieper te zakken, contact te maken en nieuwsgierig te worden naar wat er in je leeft.

De kern van een sessie bestaat uit diepe bindweefselmassage waarin jij voelt, ervaart, toelaat, loslaat en leert over het door jou ingebrachte thema of vraagstuk. Dat is soms lekker en regelmatig ook stevig en confronterend. In een sessie is er alle ruimte voor jou en we bespreken wat je tegenkomt. Ik bied je bedding en een spiegel of coaching als dat nodig is.

We sluiten de sessie af met een korte evaluatie waarin je deelt wat je hebt ervaren, je inzichten benoemt en we afspraken maken voor vervolgsessies.

.

bottom of page