Wat kan RAAK voor je betekenen?

RAAK biedt integrale massages. Een integrale massage is een dynamische massage waarin verschillende massagetechnieken worden gecombineerd. De massage focust op de mens als geheel. Het brengt je een ontspannen, stromend lijf en raakt vaak ook diepere lagen waarin emoties, gedachten en wijsheid verborgen zitten.

Je lijf heeft veel wijsheid in pacht. In de huidige tijd zijn we niet meer gewend hiernaar te luisteren. Een integrale massage kan je terugbrengen in je lijf en je helpen te voelen wat er te voelen is, in het moment. Dat is meestal lekker, soms even stevig en regelmatig confronterend.

Samen zoeken we de weg in jouw lijf. Ik leid je naar binnen en schep de ruimte waarin jij jezelf kunt ervaren. We tasten af, bespreken wat je ervaart, voelt, ziet, herinnert. Je onderzoekt jezelf, geeft emoties en gevoelens ruimte, leert grenzen zien, erkennen en aangeven en vindt inzicht en kracht waardoor je kunt groeien. 

.

Ik nodig je uit om in een introductiesessie te ervaren of RAAK bij je past en onderzoek graag samen met jou wat integrale massage voor je kan betekenen. Na afloop evalueren we de sessie en plannen we eventuele vervolgsessies in.

1.

Introductie-sessie

RAAK begint altijd met een introductiesessie waarin we jouw vraag of klacht inventariseren en verkennen.

 

Een introductiesessie bestaat uit een intake-gesprek, massage (minimaal 50 min) en evaluatie.  

sessieduur: 75 min

kosten: 70,-

 

2.

Integrale massage

Een dynamische massage waarin we samen op onderzoek gaan in je lijf. 

 

De massage bestaat uit ontspanningsmassage, diepe bindweefsel-massage en integratie. 

sessieduur: 75 min

kosten: 75,-

 

3.

Strippenkaart

Om de werking van integrale massage optimaal te benutten zijn doorgaans meerdere sessies nodig. Een strippenkaart bied je de mogelijkheid 5 sessies tegen gereduceerd tarief af te nemen.

5 sessies van 75 minuten

kosten: 350,-

4.

Ontspannings-massage

Net zo lekker, net zo dynamisch, zonder de diepte in te gaan. 

sessieduur: 60 min

kosten: 70,-

Voor alle integrale massages geldt: een sessie duurt gemiddeld 75 minuten. Dit is inclusief een intake en een korte evaluatie.