Massages die raken

Integrale holistische massage focust op de mens als geheel en heeft oog voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Het is een massagevorm die raakt. Geen wegdroomsessie om even te ontsnapppen aan de realiteit. Nee, integrale holistische massage is juist die realiteit helemaal toelaten. Erin duiken, stapje voor stapje je lijf in. Voelen wat het met je doet, voelen hoe je geneigd bent te reageren, de ware emotie opzoeken en verbinding leggen met in je lijf opgeslagen herinneringen. Om vervolgens vanuit die diepte in jezelf de wijsheid van je lichaam te laten spreken.

Wat je realiteit ook is, integrale holistische massage kan uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan:

* Ik zit continu in m'n hoofd, wat houdt mij tegen om te zakken in mijn lijf? 

* Het voelt alsof ik achter een schild leef en ik wil graag leren om weer wat meer open te gaan 

* Ik doe altijd alles alleen, dan voel ik me sterk, maar ook eenzaam, hoe kan ik dat anders doen? 

* Ik zit vast, mijn lijf zit vol emoties ik wil er van af, maar kan er zelf niet bij 

* Ik dans naar de pijpen van anderen en weet niet hoe ik dat kan veranderen

* Ik vind het moeilijk om mijn grenzen te voelen en/of te communiceren

1.

Ontspannings-massage

Thuiskomen bij jezelf

Anders dan bij een reguliere ontspanningsmassage waarin je wegdroomt, ben je in deze massage juist helemaal aanwezig. Het doel is om alle verlangen naar meer, beter, anders een moment te laten varen en de realiteit even helemaal te ervaren. Hoe leuk of moeilijk die realiteit ook is. 

Voel het maar. Het is er al. 

Deze massage is voor jou als je snakt naar diepe ontspanning, maar geen ruimte ervaart om een bewustwordingstraject te volgen of met jezelf aan de slag te gaan. Het is een massage waarin je niet aan het werk hoeft, maar even helemaal jezelf mag zijn en ervaren. Een moment om even helemaal toe te geven aan wat er is. Om je lijf te laten spreken terwijl je niets anders doet dan voelen en luisteren. 

sessieduur: 60 minuten

kosten: 75,-

Een ontspanningsmassage is ook heel geschikt om cadeau te geven, app of bel me om de mogelijkheden te bespreken. 

2.

Lichaams-bewustwording

Her-ijk het contact met je lijf

Ben jij een wandelend hoofd? Zou je wel meer contact met je lijf willen, maar weet je niet hoe? Dan is deze serie voor jou!

In drie sessies neem ik je stap voor stap mee in je lijf. Je leert de stem van je hoofd, hart en lijf onderscheiden. We nemen je patronen, neigingen en overtuigingen met betrekking tot je lijf onder de loep en nemen de tijd om te voelen en ervaren hoe het anders kan. 

De serie bestaat uit oefeningen, massages en coaching en heeft als doel je lichaamsbewustzijn en liefde voor je lijf te vergroten. 

 

3 sessies van 60 minuten

kosten: 225,- 

3.

Massage-therapie

Bewustwording & transformatie

Een dynamische massage waarin je op onderzoek gaat in je lijf aan de hand van een door jou ingebrachte vraag of klacht. 

 

Ik werk volgens de methode van integrale massage. Laagje voor  laagje duik je in de diepte, waardoor (oude) spanningen zich loslaten en inzichten ruimte krijgen. 

Ik nodig je van harte uit om in een introductiesessie te ervaren of RAAK bij je past en onderzoek graag samen met jou wat integrale massage voor je kan betekenen. Na afloop bespreken we je ervaring en plannen we eventuele vervolgsessies . 

sessieduur: 75-90 minuten

kosten: 95,-

Een strippenkaart (425,-) ondersteept het commitent aan je proces en biedt je de mogelijkheid 5 sessies tegen gereduceerd tarief af te nemen. 

Massage-therapie,
in de praktijk

We werken doelgericht op basis van een door jou ingebrachte vraag of situatie waarin je wil kijken naar jouw rol, houding of patroon. In het intakegesprek verhelderen we samen je vraag en maken we de link met je lichaam.

Op de tafel nemen we de tijd om comfortabel te worden in je lijf en met mijn handen. Met een combinatie van technieken nodig ik je uit om dieper te zakken, contact te maken en nieuwsgierig te worden naar wat er in je leeft.

De kern van een sessie bestaat uit diepe bindweefselmassage waarin jij voelt, ervaart, toelaat, loslaat en leert over het door jou ingebrachte thema of vraagstuk. Dat is soms lekker en regelmatig ook stevig en confronterend. In een sessie is er alle ruimte voor jou en we bespreken wat je tegenkomt. Ik bied je bedding en een spiegel of coaching als dat nodig is.

We sluiten de sessie af met een korte evaluatie waarin je deelt wat je hebt ervaren, je inzichten benoemt en we afspraken maken voor vervolgsessies.

.