Integraal holistische massages die raken

Integrale holistische massage focust op de mens als geheel en heeft oog voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Het is een massagevorm die raakt. Geen wegdroomsessie om even te ontsnapppen aan de realiteit. Nee, integrale holistische massage is juist die realiteit helemaal toelaten. Erin duiken, stapje voor stapje je lijf in. Voelen wat het met je doet, voelen hoe je geneigd bent te reageren, de ware emotie opzoeken en verbinding leggen met in je lijf opgeslagen herinneringen. Om vervolgens vanuit die diepte in jezelf de wijsheid van je lichaam te laten spreken.

Wat je realiteit ook is, integrale holistische massage kan uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan:

* Ik zit continu in m'n hoofd, wat houdt mij tegen om te zakken in mijn lijf? 

* Het voelt alsof ik achter een schild leef en ik wil graag leren om weer wat meer open te gaan 

* Ik doe altijd alles alleen, dan voel ik me sterk, maar ook eenzaam, hoe kan ik dat anders doen? 

* Ik zit vast, mijn lijf zit vol emoties ik wil er van af, maar kan er zelf niet bij 

* Ik dans naar de pijpen van anderen en weet niet hoe ik dat kan veranderen

* Ik vind het moeilijk om mijn grenzen te voelen en/of te communiceren

1.

Introductie-sessie

RAAK begint altijd met een introductiesessie waarin je jouw vraag of kracht inbrengt. Samen verhelderen we je hulpvraag. Daarna gaan we aan de slag op de tafel.

Ik nodig je van harte uit om in een introductiesessie te ervaren of RAAK bij je past en onderzoek graag samen met jou wat integrale massage voor je kan betekenen. Na afloop bespreken we je ervaring en plannen we eventuele vervolgsessies in.

 

sessieduur: 75-90 min

kosten: 85,-

 

2.

Integrale massage

Een dynamische massage waarin je op onderzoek gaat in je lijf. 


Een sessie bestaat uit ontspanningsmassage, diepe bindweefsel-massage, coaching en integratie. 

sessieduur: 75-90 min

kosten: 85,-

 

3.

Strippenkaart

Om de werking van integrale massage optimaal te benutten zijn doorgaans meerdere sessies nodig. Een strippenkaart ondersteept het commitent aan je proces en bied je de mogelijkheid 5 sessies tegen gereduceerd tarief af te nemen.

5 sessies van 75-90 minuten

kosten: 400,-

Zo ziet een sessie integrale massage eruit 

We werken doelgericht op basis van een door jou ingebrachte vraag of situatie waarin je wil kijken naar jouw rol, houding of patroon. In het intakegesprek verhelderen we samen je vraag en maken we de link met je lichaam.

Op de tafel nemen we de tijd om comfortabel te worden in je lijf en met mijn handen. Met een combinatie van technieken nodig ik je uit om dieper te zakken, contact te maken en nieuwsgierig te worden naar wat er in je leeft.

De kern van een sessie bestaat uit diepe bindweefselmassage waarin jij voelt, ervaart, toelaat, loslaat en leert over het door jou ingebrachte thema of vraagstuk. Dat is soms lekker en regelmatig ook stevig en confronterend. In een sessie is er alle ruimte voor jou en we bespreken wat je tegenkomt. Ik bied je bedding en een spiegel of coaching als dat nodig is.

We sluiten de sessie af met een korte evaluatie waarin je deelt wat je hebt ervaren, je inzichten benoemt en we afspraken maken voor vervolgsessies.

.