Hallo, ik ben Marieke van Kordelaar 

Na 30 jaar vanuit mijn hoofd leven, was ik het contact met mijn lichaam volledig kwijt. Ik was moe, somber, vond het leven ‘keihard werken’ en was ervan overtuigd dat dat er nu eenmaal bijhoorde. Tot ik moeder werd en de knop omging. Ik wilde het moederschap niet doorploeteren en volhouden, ik wilde het meemaken, ervan genieten, overstromen van liefde voor die kleine boefjes.

Wars van praten met coaches en therapeuten die me alleen maar meer in mn hoofd brachten, zocht ik naar iemand die me echt kon helpen, iemand die me kon bereiken op een ander niveau. Bij haptotherapie vond ik dat en heb ik de kracht van aanraking ervaren. Er ging een wereld voor me open. Wat een verademing.

Inmiddels zijn we drie jaar verder en heb ik de opleiding integrale massage bij Positive Touch afgerond. In deze praktijkgerichte opleiding heb ik geleerd hoe de wijsheid van het lichaam zich door aanraking kan openbaren. Ik heb zelf de helende kracht van massage ervaren en geef het met veel plezier door.

 

Ik masseer met aandacht en oog voor jou en geniet van ieder proces. Mijn nieuwsgierigheid leidt me de weg en mijn open houding zorgt ervoor dat je de aandacht krijgt die je verdient.

 

Ik nodig je van harte uit om dit te komen ervaren op mijn tafel. 

 

Laat je raken - RAAK | massages & bewustwording

Marieke van Kordelaar

Integraal masseur 

Molukkenstraat 52, Haarlem

06-28 68 35 04

hallo@praktijkraak.nl

KVK: 72869291

  • Facebook
  • RAAK instagram
  • RAAK linkedin

App, mail of bel me gerust voor meer info of het maken van een afspraak. 

RAAK | massages & bewustwording is onderdeel van het Landelijk Netwerk Integrale Massage (LNI)

en aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT)

© 2018 RAAK | massages & bewustwording