top of page
Hallo, ik ben Marieke van Kordelaar 

Na 30 jaar vanuit mijn hoofd leven, was ik het contact met mijn lichaam volledig kwijt. Ik was moe, somber, vond het leven ‘keihard werken’ en was ervan overtuigd dat dat er nu eenmaal bijhoorde. Tot ik moeder werd en de knop omging. Ik wilde het moederschap niet doorploeteren en volhouden, ik wilde het meemaken, ervan genieten, overstromen van liefde voor die kleine boefjes.

Wars van praten met coaches en therapeuten die me alleen maar meer in mn hoofd brachten, zocht ik naar iemand die me echt kon helpen, iemand die me kon bereiken op een ander niveau. Bij haptotherapie vond ik dat en heb ik de kracht van aanraking ervaren. Er ging een wereld voor me open. Wat een verademing.

Inmiddels ben ik heel wat verder, heb ik de opleiding integrale massage bij Positive Touch afgerond en werk ik met veel voldoening in mijn praktijk RAAK. Daarnaast ben ik moeder van drie kinderen, ben ik net begonnen met moestuinieren, bieden de duinen me inzicht en troost en probeer ik zachtheid toe te voegen in mijn lijf en leven. 

Als masseur en coach geef ik de helende kracht van aanraking met veel plezier door. Ik masseer met aandacht en oog voor jou en geniet van ieder proces. Mijn nieuwsgierigheid leidt me de weg. Door af te stemmen op jou, door te vragen en de ruimte te scheppen om jezelf te voelen en ervaren begeleid ik je naar meer bewustwording en liefde voor wat je lijf je vertelt.  

 

Ik nodig je van harte uit om dit te komen ervaren op mijn tafel. 

 

Laat je raken - RAAK | massages & bewustwording

bottom of page