top of page

RAAK | massages & bewustwording

RAAK biedt integrale massages. Een integrale massage is een dynamische massage waarin verschillende massagetechnieken worden gecombineerd. De massage focust op de mens als geheel. Het brengt je een ontspannen, stromend lijf en raakt vaak ook diepere lagen waarin emoties, gedachten en wijsheid verborgen zitten.

Je lijf heeft veel wijsheid in pacht. In de huidige tijd zijn we niet meer gewend hiernaar te luisteren. Een integrale massage kan je terugbrengen in je lijf en je helpen te voelen wat er te voelen is, in het moment. Dat is meestal lekker, soms even stevig en regelmatig confronterend.

Samen zoeken we de weg in jouw lijf, leren we grenzen zien, erkennen en aangeven. Ik leid je naar binnen. Het kan je lichaam en geest in diepe ontspanning brengen waardoor spanningen wegvloeien, emoties de ruimte krijgen en het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt.

Ik nodig je uit om in een introductiesessie te ervaren of RAAK bij je past en onderzoek graag samen met jou of integrale massage iets voor je kan betekenen. Na afloop evalueren we de sessie en plannen we eventuele vervolgsessies in.

bottom of page