top of page
Leertherapie

Ben je student bij Positive Touch? Dan ben je van harte welkom voor leertherapie. In leertherapie kun je het effect en de mogelijkheden van intergaal holistische massage zelf ervaren. Daarnaast biedt het je de mogelijkheid persoonlijke thema's te onderzoeken en je proces te verdiepen, los van de lessituatie en je professionele ontwikkeling. 

Leertherapie bestaat uit een serie van 4 (of meer) sessies waarin een zelfgekozen thema of ontwikkelpunt centraal staat. We bespreken waar je staat, wat je tegenkomt, wat je wil onderzoeken, je verlangens en je blokkades en nemen de tijd om deze op de tafel, met de technieken zoals je die zelf ook leert, in je lijf te onderzoeken. Voel je welkom! 

Even praktisch

Voor een sessie leertherapie trek ik 90 minuten uit.

De kosten bedragen 95,- incl BTW. 

Indien gewenst ontvang je een factuur met de vermelding 'leertherapie ihkv opleiding integraal holistisch masseur', zodat je de sessies kunt opgeven als studiekosten.

Eerst even kennismaken? 

Dat kan! Je mag me altijd even 

bellen om kennis te maken en te bekijken of ik als leertherapeut bij jou pas.

Supervisie

Ben je bij mij ingedeeld voor supervisie van de opleiding tot integraal masseur van Positive Touch? Wat leuk! 

 Je kunt de supervisies zien als een moment van reflectie op jouw massagevaardigheden. Ik kijk naar waar je op dit moment staat. Wat gaat goed? En waar mag je nog in groeien? Ook geef ik praktische tips die we samen oefenen. De ervaring leert dat je je na de supervisie gemotiveerd en gericht verder kunt ontwikkelen in dit prachtige vak.  

 

bottom of page